Draken en weefgetouwen

Draken en weefgetouwen

Waar aardelicht geboren wordt, zijn draken aanwezig. Het is ongelooflijk leuk hoeveel berichten ik de laatste tijd krijg van mensen die draken uit eieren zien komen. Hun ziel wordt opgeroepen naar oeroude plaatsen te komen en de verstopte drakeneieren te activeren. Sommigen van hen vragen zich of zij soms gek geworden zijn en durven hier met niemand over te praten. Zij worden diep in hun hart geraakt als zij op deze site de verhalen die ik plaats over drakenlicht lezen. Ook zij komen thuis.
Samen met het omkeren van de zwarte straalenergie, het opstarten van de weefgetouwen worden dus ook de draken van de nieuwe tijd wakker. Want waar iets nieuws geboren mag worden zijn draken aanwezig. Draken kunnen enorme afstanden afleggen. Iedere galactische straal heeft draken naar ons lichtstelsel gestuurd om deze planeet te helpen gronden in de zwarte straal. Draken kunnen diep de gangenstelsels van het zwarte licht induiken om er kleurenlicht te planten. Hun eieren zijn de zaden van het nieuwe licht, die middels jonge draakjes geboren worden. Deze draakjes vliegen, rennen dan speels de gangen in. Zij vangen de sterrenstralen op in hun hart en maken er aardestralen van. Deze stralen flitsen uit hun bewustzijn de aardegangen in, in een kleurrijk spel van ontzagwekkend scheppingslicht.
De drakeneieren komen massaal uit nu de nieuwe tijdsstralen doordringen tot in hun bewustzijn. De oerdraken hebben duizenden jaren geleden hun eieren al gelegd en verstopt in de spelonken en gangen van de onderaarde grotten. Zowel op het land als in de zee. De drakenmeesters worden opgeroepen om hierbij te zijn en via hun bewustzijn de scheppingscodes vanuit de kosmos op te vangen en aan de draken door te geven. Want alles bestaat uit codes. Codes die kunnen gaan werken als de tijd mee werkt. Een lage trilling kan geen hoog gecodeerde symbolen openen, dat kan gewoonweg niet. Nu de sterrenpoorten openen en verbinden en de flitsen van licht en kracht door ons bewustzijn heen bewegen worden dus automatisch ook de draken wakker gemaakt en komen hun eieren uit. De levensharp in het hart van de aarde weeft de toon die drakenlicht opent. Deze toon komt in het oergeheugen van de aarde en wekt op wat lag te slapen.
Oerdraken moeten oerklanken opvangen en omzetten in kracht. Tegelijkertijd moeten zij er voor zorgen dat zij op de juiste plaatsen deze krachten verankeren. Om onze planeet te behoeden voor kantelen en scheuren. Juist in deze tijd, waarin het er op aankomt moeten oeraarde – en oerhemel krachten samen werken om onze planeet in balans te houden. Zodat de tijdswevers snel aan de slag kunnen gaan om in spleten en scheuren aardelicht te kunnen weven die de materie bij elkaar houdt.
Draken en wevers horen bij elkaar als water en de zee. Van oudsher zijn zij in liefde verbonden. Hun liefde is wreed verstoord geraakt doordat zij angstpatronen hebben moeten weven en gronden in de zwarte straal. Hun banden zijn verbroken geweest, omdat zij zelfs bang werden van elkaar en de draak zijn eigen wever opvrat en de wever zijn angstgrot spon waarin hij zichzelf verstopte. Heel erg. 
Maar ook dit is NU verleden tijd. Draak en wever worden herenigd. Draak en drakenhoeder worden verenigd. Aarde draak en hemeldraak worden verenigd. Het is een geweldig feest in dit drakenjaar. Ik hoop dat jullie dit beseffen. Het is het jaar van de draak. Is het niet om " drakenvel "van te krijgen??

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.uf

Print Friendly, PDF & Email