Daar gaan we dan

Daar gaan we dan

De wereld gaat door immense veranderingen heen. Duidelijk voelbaar om ons heen. 
De beweging naar een "lichter " bestaan is volop gaande.
Er zijn in alle werelden van energie hulpprogramma's opgestart die ons door deze wonderbaarlijke tijd heen loodsen.
Deze programma's gaan niet Nu pas in werking. Ze zijn al tweeduizend jaar volop gaande.

Op astraal en kosmisch niveau worden de puntjes op de i gezet. 
Tussen het astrale en kosmische leven in beweegt het Ashtar Command. Ik heb hen al vaak beschreven en aan jullie getoond hoe belangrijk het is dat zij op hun manier ons lichtstelsel helpen en beschermen.
Ik ben heel blij om via dit Command de volgende ontwikkeling te mogen beschrijven.

Er zijn enorme verschuivingen gaande geweest in de dimensies. Alles wordt naar een hogere vibratie gebracht. 
Veel zielen zijn opgetrokken en/of onderweg naar een hogere bestaansvorm. Dit moet je ruim durven zien.. Het opschuiven vindt ook plaats in de lagere dimensies. Er is heel hard gewerkt om de allerzwartste dimensies op te trekken naar een hoger niveau. Dat wil niet zeggen dat er nu geen lagere dimensies meer zijn. Als in de onderste lagen verhuizingen plaatsvinden naar boven toe, dan schuift alles een plaatsje op. De migraties binnen de astrale werelden zijn spectaculair groot geweest. De hele wereld rangorde is daardoor veranderd. Ook het aardse geboorteprogramma wordt er door beïnvloed. Alles op aarde wordt hierdoor aangeraakt tot in de kern. In de aardse uitwerkingstijd is dit merkbaar. Er is veel onduidelijkheid. Veel zielen zijn hun oude gewoontes waarin zij vast verankerd zaten verloren. Hun emoties vinden geen houvast meer in oude programmeringen. Daardoor zijn ze tijdelijk de weg kwijt. Zij moeten een nieuw houvast vinden binnen hun aardse cyclussen. Nog niet gemakkelijk. Een overgangstijd is altijd een turbulente tijd. Omdat er veel zekerheden weggevallen zijn. Precies in deze tijd bewegen we door de Siriussluis naar een nieuwe dimensie. Niet toevallig. De omstandigheden zijn nu uiterst gunstig om naar een nieuw moment van bestaan te bewegen. Evolutie is log. Patronen verschuiven langzaam. Maar door de laatste bewegingen brengen we een versnelling aan in deze evolutie. Ongehoord snel, dit kan eigenlijk niet. Maar het kan wel.
De tijd is er bij uitstek geschikt voor. 
De stand van de planeten, de juiste coördinatiepunten in de kosmos, de aandrijvende kracht vanuit alle zielen van goede wil staan perfekt in lijn NU.
Onze hele planeet beweegt door de branding van de tijd.
Ga er maar van uit dat je NU op de juiste plaats woont/leeft waarin jij op de enige goede manier mee kan werken om dit hele gebeuren tot een goed einde te kunnen brengen.
Met andere woorden; we zijn door de energetische verhuizingen van onszelf heen gegaan om Nu uitgelijnd op de perfecte plaats in en buiten onszelf ons werk te kunnen doen.
Nu moeten we de veiligheidsriemen gebruiken die we mee gekregen hebben. Met woorden als vertrouwen, veiligheid, vrijheid en vrede.
We klikken aan in de witte tijdslijnen van ons lichtstelsels.
Een natuurlijke beveiliging die ons op onze plaats houdt.
En ons door katapulteert naar het volgende Kosmische Tijdsveld.
Om ons heen sluit zich een transparante bol. Als een verend en meebewegend schild van licht.
Ieder wordt in zijn eigen trilling " geseald" Vanuit de bollen die je als beschermende schilden kunt zien, lopen verbindingslijnen naar andere schilden. Een beetje zoals bij het Atomium in Brussel maar dan transparant. Al deze bollen, schilden en verbindingslijnen sluiten op elkaar aan. Als een onzichtbaar netwerk loopt dit door het wereldbewustzijn heen. Het lijkt zelfs een beetje op een ruimteschip als je vanuit de kosmos kijkt. Deze schilden zijn compact en soepel. We kunnen er mee bungee-jumpen, schudden en trillen als het moet. Het geeft de garantie dat we als collectief door de branding heen bewegen en zeker aan zullen komen op het nieuwe uitlijningsveld in de kosmos.
Onze gehele planeet wordt "geseald " in dit schild.
Ik kan nu al waarnemen dat we straks uit de tunnel glijden in een oceaan van energie. Waarbij ik wil aanmerken dat niet de beweging door de tunnel, maar juist het vrijkomen er van " gevaarlijk" zou kunnen zijn. De planeet schiet dan nl als een komeet de vrije ruimte van de kosmos in. We moeten zodanig manoeuvreren dat we in de nieuwe kosmische energiestromen aan gaan klikken. We schieten de tunnel uit…bewegen ver door alsof we aan een elastiek vastzitten, zoeken naar de juiste kosmische " straalstroom" en peilen dan de juiste posities om in deze stroom mee te kunnen bewegen. 
Heel langzaam..als het grootste schip dat ooit op de oceanen van de tijd gevaren heeft glijdt het lichtstelsel dan in de goede koers.
De aarde rolt en schudt…wij zitten in onze schuddebol en bewegen soepel mee. Soms staan we op ons kop, soms worden we misselijk van het geschud. Maar elke keer draaien we terug in de juiste positie. Waarbij ik je wil adviseren om je " innerlijk" kompas en stuur goed in de gaten te houden. Niet je stuur loslaten. Deze beweging gaat buiten ons fysiek om. Ze vindt plaats in de zieletijd, in energietijd, maar is wel degelijk fysiek voelbaar.
Dus….laat je niet afleiden, blijf op koers. Het Ashtar Command heeft er duizenden jaren van voorbereidend werk aan besteed om dit hele voertuig zo te bouwen dat het klopt. Prachtig werk hebben zij geleverd. Groots, respectvol en onvoorstelbaar mooi.
Ik wil hen bij deze uit de diepste dieptes van mijn hart bedanken dat zij al die tijd zo ver weg van hun eigen thuisplaneten hebben willen opofferen om ons als collectief door dit tijdperk heen te kunnen loodsen.
Wordt het gevaarlijk; nee, de uitkomst staat al vast. Deze is zo zorgvuldig berekend dat het niet fout kan gaan.
Wordt het spannend; ja. Zoals bij een pretpark waarbij je even je angst weg gilt en dan bevrijdend lacht als je duizelig en een beetje misselijk weer uit de achtbaan stapt.
Zonder oordeel wil ik aangeven dat degenen die vanuit ego de vaarroute willen saboteren onderuit glijden. Nu mag er geen tegenwerkende gedachte zijn die het collectief er van weerhoudt om door deze geboortetijd heen gezond geboren te worden.
Ik wil jullie met klem oproepen om in de positieve gevoelsstroom te blijven. Laat je niet afleiden door wat je om je heen ziet/ opmerkt. Geen afleiding meer in deze fase. Blijf dicht bij jezelf.

Het zal ongeveer tot half februari duren voordat we in de juiste coördinaten klikken. Vind je dit lang duren? Bedenk dan dat het een groot wonder is dat zoiets groots als een totale zielsverhuizing op deze wijze kan worden uitgevoerd. Het is ongelooflijk, bijna te mooi om waar te zijn. Dit is Het moment waar we naar toe geleefd hebben. Verknoei dat niet met gemopper, aanvaard wat je om je heen ziet gebeuren en zie niets als verlies.

Blijf buiten de tijd, in je comfortzone.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email