Rechtsom draaien

Rechtsom draaien

Ik wil nog even terug komen op het belang van rechtsomdraaiende chakra's en hoe je dit kan bewerkstelligen.
Stel je voor dat je achter jezelf zou kunnen staan. Dan kijk je bij jezelf naar binnen.
Je ziet in de kern van je hartchakra een tijdschakelaar.
De knop van het NU.
Je pakt de Nu-schakelaar denkbeeldig vast. Je draait de schakelaar naar rechts. Dat doe je door over links naar rechts te draaien. Je neemt daardoor de tijd van het hart mee naar rechts. Met andere woorden; daar waar je hart is stil blijven staan in pijn en verwarring draai jij met je liefde en daadkracht de klok door.
De schakelaar moet soepel bewegen naar de rechterkant.
Als je dat gedaan heb, kijk je of de beweging door de Nu-kern van alle andere chakra's wordt overgenomen. Als je dit bewust doet, schakelt de energie nl. door en neemt het alle chakra's in een rechtsomdraaiende beweging mee.
Zo kan je jezelf uitlijnen in een directe lijn met het heden.
Want jij bent NU aanwezig in de tijd en mag samensmelten met het heden om de toekomst te creëren.
De tijdschakelaar staat geschakeld aan verschillende lagen/dimensies in je bewustzijn .
En niet al die lagen zijn synchroon op elkaar afgestemd. Met andere woorden, het is nogal een chaos. Als je bijv. aan het verleden denkt, dan draait een deel van die schakelaar op je emotieritme mee terug in de tijd. Het zoekt naar een pijnpunt of een vreugdevol moment, dat kan ook.
Je klok draait meer synchroon naarmate je meer samensmelt met de tijd van NU. Dat betekent dat we veel oude emoties onder de loep hebben moeten nemen om ze met de kracht van NU te kunnen helen. Deze stonden nl. als bevroren momenten op je tijdslijn en zetten de klok op die laag soms bijna stil. Jouw geheelde kracht van NU – doorleefde kracht – gekoppeld aan je wil tot scheppen en vooruitgaan kan al die momenten samen laten vallen met de kosmische tijd. Heel belangrijk om in het Nu synchroon te lopen met de universele tijdsklok in het hart van het leven zelf. 

Elke keer als je aan het verleden begint te denken voel je als het ware de schakelaar met kleine klikjes terug schieten. Want je zet jezelf daardoor terug in de tijd. Je bewustzijn gaat zich verbinden met de pijnmonumenten die in je herinnering zijn opgericht. Het zoekt naar echo's, peilt hen en je bewustzijn kruipt terug in een tijdloze emotie-echo. Waardoor je energetisch stil komt te staan. En dat is nu juist niet de bedoeling. Zorg dus dat je meester wordt over je hartetijd, je Nutijd en schakel elke keer de schakelaar door naar de dag van vandaag. De klok draait op energie. Je ervaringswijsheid, innerlijke kracht en vooral je liefde voor jezelf leveren de brandstof aan waardoor je klok vooruit gaat tikken. Je wilt niet meer omkijken, je wilt Nu gelukkig zijn en dat als basis voor je toekomst gebruiken. Door in je pijnecho's vast te blijven zitten, creëer je geen toekomst. Je blijft vastzitten en neemt het verleden door het Nu-punt heen naar de toekomst toe. Je werkt vanuit Heelheid. Die gedachte mag je hanteren. 
Daarom is het goed om bewust te kijken hoe je tijdschakelaars werken. Je hartschakelaar is de belangrijkste drijfkracht. Als je die rechtsom draait, krijg je vanzelf de andere schakelaars mee. Dat kan een vreemd gevoel zijn in het begin. Want je innerlijke klok moet leren om op alle lagen gelijk te gaan lopen. En dat valt niet mee. Want al onze chakra's hebben min of meer hun eigen tijdsprogramma's ingebouwd.
Ook de schakelaar in je hoofd dus is erg belangrijk. Je hebt je hoofd nodig om je hart te synchroniseren. Gedachten en gevoel mogen een warme verbinding aan gaan met elkaar om de klokken gelijk te stellen.
Door jezelf achter jezelf te visualiseren en te kijken in de kern van je wezen, kun je de tijdschakelaar ZELF vooruit draaien en als het ware de klikjes voelen/horen waardoor jouw energiecodes samenvallen met het juiste ritme.
Een leuk werkje.
Je kraakt de brandkast van je eigen tijd. Klik na klik ontdek je de verbinding waardoor je hartchakra zich opent en jij de innerlijke schat die daar verborgen ligt kunt vinden.
Luister, kijk en ervaar.
Het is jouw harteschakelaar. Alleen Jij kan de beweging voelen die nodig is om de juiste codes te verbinden en daardoor vindt je de innerlijke schat. Het goud van de stilte, de diamant van kracht, de olie van de goddelijke bron. Door een simpele beweging vloeit deze energie door al je schakelaars in de juiste tijdslijnen. Is dat geen mooie gedachte?
Ik wens je toe dat het je lukken gaat.
Dat je zelf Meester wordt van jouw eigen hartetijd.
En dat deze tijd overvloeit in de diepste kern van jouw wezen.
Waardoor je één wordt met het NU.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Wijsheid heet.

Print Friendly, PDF & Email