Alleen maar niet eenzaam

Alleen maar niet eenzaam

Veel mensen zeggen me de laatste tijd dat ze zo alleen zijn en zich eenzaam voelen. Dat klopt natuurlijk ook wel, want we zijn de oudetijds-contactpoorten aan het sluiten. En alle relaties op welk gebied dan ook zijn door de trillingsverhogingen in deze eeuw door de filters van het verlangen gegaan.

Het verlangen om vrij te zijn.

Het verlangen om niet vast te zitten aan onechtheden.

Het verlangen om  eigenheid te voelen.

Het  bewustzijn heeft zich ontdaan van oude contactkoorden. Dat wat jou niet aanvult of recht doet valt af.

Liever alleen dan aan programmeringen van anderen vastzitten en je echtheid inleveren.

Dit diepe verlangen gonsde al geruime tijd door ons collectief bewustzijn. Gebeden, klaagzangen, jammerklachten stegen op naar de engelen.

En de engelen helpen ons nu om aan dit verzoek tegemoet te komen. De ene engel ontdoet ons van oude koorden en relaties. De andere engel laat ons tot inzicht komen en trilt ons aan op onze echtheid. Weer een andere loodst ons door de branding van deze tijd heen. Kortom, alle engelen hebben het zeer druk met de hulp die zij aan ons geven, zodat wij energetisch de veilige oversteek naar ons nieuwe zielenland kunnen maken.

Een aards mens kan moeilijk alleen zijn en is snel afhankelijk van anderen. Dat is een valkuil. Een aards mens heeft bevestiging nodig, bemoediging. Anderen zijn belangrijk om het innerlijk gevoel te spiegelen. En juist in donkere relatiekoorden is veel afhankelijkheid gegroeid. “ De anderen” bezaten veel macht op ons innerlijk welbevinden. De 666-code heeft goed zijn best gedaan om ons te kluisteren in afhankelijkheid.

Als je dus op dit moment eenzaam bent, dan zou het kunnen betekenen dat je jezelf van veel van deze oude programmeringen hebt bevrijd, dat de oude contactkoorden gebroken zijn, de poorten zich sluiten en jij innerlijk doorschakelt naar hogere waardes.

Daardoor verandert alles om je heen. Juist in je contacten wordt dit merkbaar. Wat heerlijk, eindelijk. We zwaaien ons oude leven uit en stappen via de poort van het verlangen over in de nieuwe tijd.

Waar nog weinig aansluitingsvelden aanwezig zijn. Waardoor je een soort van stilte om je heen ervaart. En deze stilte kan je doen verlangen naar oude contacten, waarvan je innerlijk eigenlijk wel weet dat het goed is dat deze juist ophouden te bestaan.

De mensheid komt hierdoor in een dilemma.

En ook dat weten de engelen.

Nu er ruimte in ons komt voor het nieuwe patroon vragen de engelen ons of wij ons willen openen voor hun kracht en begeleiding.  Op een manier die voor ons heel heilzaam werkt. Zonder ons te beïnvloeden vragen zij toestemming om in te mogen dalen met hun licht in de tussenlagen van onze energievelden, in contactpoorten, in relatiekoorden, in de gaten die ontstaan zijn door de verschuiving in onze ziel.

Het is ook heftig, want we zijn veel mensen kwijtgeraakt die eeuwen om ons heen een grote rol hebben gespeeld. De blauwdrukken van deze zielen stonden als poorten  om ons heen en elke keer weer verschenen zij in allerlei gedaantes en rollen en bepaalden zij voor een groot deel onze levenskwaliteit. En nu we die blauwdrukken wissen en de contactpoorten sluiten, raken we hen kwijt. En in die energie willen de engelen hun licht zetten. Zodat we in alle veiligheid kunnen afkicken van de energie die dit met zich mee bracht. En we een zoete, zachte vibratie van helende liefde kunnen voelen op de plaatsen waar “ gemis” zich laat opmerken.

Je mist dit echt niet, maar je energieveld zat zodanig verstrengeld met de trillingen van dit gebeuren dat er een vanzelfsprekendheid in ontstaan is, een patroon. En nu jij uit dit patroon stapt, valt er een gat. Maar in dit gat stapt jouw engel met zijn licht en omringt je met diepe zorg.

Zodat je niet de behoefte krijgt om terug te keren naar de oude echo’s van gezag en dominantie, van onechtheid en bedrog.

Sta je engel toe, om je hartslicht om te keren en door je hart heen het engellicht als nectar in te laten stromen in de ontstane “ gaten”. Zodat het warm wordt om je heen,en jij die warmte voelt stralen door je ziel. Zodat je jezelf misschien wel alleen voelt, maar niet eenzaam.

De engelen doen er alles aan om ons zo snel mogelijk door deze poorten te leiden.

Kijk niet om, ga door en weet dat er voor elk verlies een winst klaar staat die je nu nog niet overzien kan.

Ga je het voelen, hoe in de leegte het zachte engellicht overstroomt en jou omstraalt met respect en liefde?

De engelen hebben oneindig geduld, zij leiden ons elke dag als we het hen vragen.

Naar de toekomst zijn we op weg. Eindelijk. De poort van verlangen zal niet langer nodig zijn, want straks is de nieuwe toekomst realiteit.

Je weet nog niet wat er komen zal, maar je weet in je kern dat het GEWELDIG zal zijn. Op maat gemaakt naar jouw wensen.

Voel je dus niet langer eenzaam, maar geniet van de heilige stilte.

Het is je gegeven, gegund.

De stilte is van jou.

Klaag niet. Jammer niet, aanvaard.

Want dit is wat je wilde.

Je bent op je wenken bediend.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email