De groene zaaikristallen

De groene zaaikristallen

Veerle komt bij me met de vraag of ik een droom kan uitleggen die zij had.

In die droom wordt ze opgehaald door een draak. Ze wordt naar beneden gebracht , door het water heen en komt dan ergens terecht waar ze niet verder kan.

Als ik mij met haar verbind, zie ik dat op de plek waar de energie stopt een portaal zit. Een Oerpoort.

Ik voel ook duidelijk een verbinding met Phyneaux, waar ik laatst over schreef.

Ik adviseer haar het volgende te doen. Ik laat haar in gedachten plaats nemen op de rug van de draak.

In de draak gloeit een parelmoeren zachtgroene energiering op. Als zij op de draak zit gebeurt in haar hetzelfde. Het is niet echt een ring, maar een druppelvormige kracht die vanuit haar thymus ontspringt en  naar beneden begint te druppelen. Naar boven toe ontspringen ook  drie kleinere druppels.

Als de druppel en de energiering in elkaar klikken schiet er een signaal door de poort.

Ik vraag haar zich krachtig te concentreren. Net zolang totdat zij aan de andere kant van de poort haar spiegelbeeld ziet verschijnen. De poort wordt steeds transparanter. En uiteindelijk staat er een perfect spiegelbeeld van hen aan de overkant.

Er komt een energieveld vrij. Deze sluit zich via de poort als een verzegeld hologram om hen heen.

Dan kunnen Veerle en haar draak verder. Terwijl de Spiegelpoort blijft staan, schieten zij door de poort heen en vliegen er van weg.

Het eerste wat we zien is een rij van  diffuus transparante kristallen, die van klein naar groot oplopen. Het worden zelfs bergen. Een krachtige bergketen van hoogwaardige kristallen, waar we over heen moeten vliegen. Na de bergen zie ik een prachtige zee. Op het strand kijken we naar de kleuren van het water en de kristallijnen gloed die over de zee hangt. We stappen weer op, vliegen een stukje door en duiken dan door het water maar een dieper gelegen punt.

Weer glijden we door een poort en dan komen we in een soort van Woud.

Ik zie vreemdsoortige bomen. Hun aura’s stralen een fluorescerende groene gloed uit.

Tussen de bomen liggen groene kristalletjes in allerlei groottes. Ze zijn rond en glad geslepen

In de kristallen gloeit levend licht. Veerle mag er twee uitkiezen voor zichzelf om mee te nemen. Een derde mag zij mee nemen om in de kern van de poort te plaatsen. Ook wordt haar gezegd dat ze steeds terug mag komen, om te mediteren. Om kristallen mee te nemen en deze samen met haar draak in de hartslijnen van de wereld te gaan zetten.

Het zijn nl. Zaaikristallen.

Terwijl we in het bos zijn, komt er een open plek in beeld. Daar liggen veel kristallen te stralen. Ook zien we een altaar waar blijkbaar rituelen op worden uitgevoerd.

Er schijnt een goudachtig licht door de bomen heen. De hele plaats is doordrenkt met groengouden energie. Ik voel sterrenkracht, Andromedalicht.  Het licht van de hartchakrapoorten. In de Kosmos, de wereld, het leven. Er wordt gezegd dat veel van deze kristallen als ze eenmaal geplaatst zijn het licht van de BRONZON kunnen dragen.

Er is momenteel een sterk tekort aan zaaikristallen op de planeet.

Hoog tijd dus om deze zaaikristallen op te gaan halen en in het Aardeportaal te gaan uitzaaien.

Het begin is gemaakt.

Zo zullen er nog veel poorten en krachtsportalen zichtbaar worden gemaakt.

Door deze poorten kan niemand binnen dringen die de specifieke codes niet in zich draagt. De poort gaat alleen open als de perfecte spiegelbeeldcombinatie gevormd is, eerder niet. De poort heeft een sterk geheugen. Het kan van anderen ook spiegelbeelden openen.

Deze vormt nl. de sleutelcombinatie om naar de andere werelden te kunnen gaan.

Phyneaux lacht..hij weet dat er nog veel meer wondere zaken langs de groene Elfenpoort ontsloten gaan worden.

Wondere werelden vol van vergeten licht.

Hoog tijd om deze aan de vergetelheid te onttrekken.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Liefde heet.

Print Friendly, PDF & Email