De paarse straal van Zadkiel

De paarse straal van Zadkiel

Nu het zilverblauwe zwaardlicht  geflitst  heeft en de geelgouden vuren  Van Uriel branden, is het tijd voor Zadkiel om zijn paars/violet vlam door alles heen te laten stralen. Overal waar ruimte komt, daalt het paars-violette  licht in. Zodat er in de ontstane ruimte een krachtige, helende energie binnenkomt.

Voor veel mensen is leegstand op bepaalde lagen funest. Zodra zij het houvast kwijt  raken met betrekking tot hun oude normen en waarden raken ze op drift of grijpen ze vanuit angst terug op dat wat losgelaten moet worden. Vandaar dat Zadkiel zijn paarse licht door alle ruimtes van ons bewustzijn laat dansen. Geen overbodige luxe.

Hij bekleed de vrijgekomen ruimtes met een liefdevol laagje. Het paars van de vergeving, het violet van de zuivering en het lila van het hogere Bewust ZIJN, Deze drie elementen vormen een ondersteunende laag in ons bewustzijn, zodat we deze grote transmissie goed doorstaan.

In ons Ikbenpunt wordt het drievoudige vuur ontstoken. De violette, goudgele en witte vlam worden in Eenheid verbonden en werken samen om ons bewustzijn door deze tijd heen te leiden.

Het is belangrijk om in deze drievoudige vlam  binnen in je IK-BEN  jezelf te situeren. Plaats jezelf binnen in de witte vlam en laat de andere vlammen rondom je dansen. Alsof ze zich onder je voeten aan elkaar hechten, door elkaar heen dansen en toch onafhankelijk van elkaar hun werk kunnen doen. Laat de vlammetjes van deze verbinding door je cel-bewustzijn heen werken. Bouw een vuur-punt onder je voeten, van waaruit ook dit drievoudige licht ontspringt.  Tot hoog boven je hoofd. Hul jezelf ( je aura) volledig in dit licht, zodat de verbrandingsgraad zo hoog mogelijk wordt, maar ook je beschermingsgraad.

Er waart door de wereld een grote onderstroom van antikrachten. Deze wil alles en iedereen nog eens proberen mee te sleuren in de stroom van angst en pijn. Zorg dat je aanhechtingspunten hiervoor zo snel mogelijk verdwijnen en zeg op dagelijks niveau duidelijk NEE hier tegen. Dat betekent dat je in staat moet zijn om je eigen valkuilen te onderkennen, anders verdwijn je af en toe in een zwart gat.

Herken je pijnpunten en op het moment dat je hen ervaart, schakel dan in jezelf een paar frequenties omhoog, zodat je hoger bewustzijn de angstfrequenties overstijgt. Dat kun je echt bewust oefenen. Door niet langer goed te vinden dat je jezelf pijnigt met “ oude gedachtes”.

Het is niet fijn dat dit gebeurt, maar wel handig. Elke keer als je op de golflengtes van onzekerheid, angst en boosheid begint te resoneren, kun je dit herkennen. En er meteen een handelingsplan opzetten. Om los te kunnen laten moet je weten WAT je loslaat. En NEE durven zeggen tegen alles wat jou omlaag trekt.

Er zijn niet voor niets zoveel aartsengelen om ons heen. Met hun hiërarchisch systeem van hulpengelen. De wereld gaat door de grootste verandering ooit. Er zijn dus werkelijk honderdduizenden engelen afgestemd op dit proces. Want natuurlijk is het bekend in het universum dat wij mensen dit alles niet alleen kunnen doen.

Aarzel niet om de engelen aan te roepen. Zodat ze je kunnen helpen. Vraag niet : “ oh help me, want ik ben zo bang” Zeg wel : Ik roep de engel…(naam) op om mij bij te staan en te ondersteunen. Of iets gelijkaardigs in je eigen termen. Je moet hen nl. niet aanroepen vanuit je zwakte, maar vanuit je kracht. De duisternis weet maar al te goed, wanneer je uit zwakte roept en zou je zelfs nog kunnen bedriegen door hun afgezanten te sturen, de valse engelen. Die werkelijk niets met licht te maken hebben. En jij weet niet of je dit doorziet of niet.

Het is tijd om je kracht wakker te maken, deze op te roepen en te gebruiken in witte woede als je dit nodig hebt.

Bewaak je emoties echt, want het universum reageert niet op wat je zegt, maar op wat je werkelijk voelt. Dus als je jezelf overroept uit onmacht, dan krijg je juist dat op je pad.

De vlammen branden en stralen. Michael flitst hier af en toe nog steeds door heen als het nodig is.

Maak jezelf klaar voor de grootste oversteek ooit.

Want het worden heftige maanden.

Ik groet jullie vanuit de Bron die Wijsheid heet.

Print Friendly, PDF & Email