Oplossen van de Lucifercode

Oplossen van de Lucifercode

De Lucifercode is onderverdeeld in vele lagen. 
Al deze codes zijn gebaseerd op onderlinge machtsverhoudingen in excessieve vormen van angst en intimidatie.
De codes zijn door het DNA ingeweven en onderling verstrengeld geraakt in soms ingewikkelde samengestelde programma's.
Het is onderdeel van een wereldwijd verspreid systeem waarbij iedereen zich aan de erecode van dit systeem houdt en nooit straffeloos de regels en wetten kan overtreden.
Uit naam van het systeem worden de grootste rijkdommen vergaard ten koste van anderen. Die voor het vergaren van deze rijkdommen gemarteld, geïntimideerd en /of vermoord worden. Eenmaal toegetreden tot deze organisatie is het bijzonder lastig om er van los te komen. Je hebt een eed gezworen of bent door geboorte toegevoegd. Een lastige lichtziel kan je heel gemakkelijk via de erecodes van een familie klein maken door deze in de code op te nemen. 
Door het wereldbewustzijn lopen enorme DNA-strengen waaraan deze zielen zich vasthouden. Dat geeft hen de moed om het imperium steeds verder uit te bouwen. Leven na leven. De families worden groter, krijgen meer macht en de code wordt steeds breder uitgediept. Alle andere wezens op aarde zijn van ondergeschikt belang. Dienen alleen om hun imperium aan te vullen of te bekrachtigen. Door afpersing en geweld wordt veel bereikt. Om los te komen van deze strengen is bijna onmogelijk. Je moet heel sterk zijn om je los te kunnen maken. In het beste geval wordt je verbannen en moet je een andere identiteit aannemen. In het slechtste geval wordt je gewoon omgebracht en afgevoerd.
Stel je eens voor hoe al deze koorden en strengen door het wereldbewustzijn heen lopen en hun giftige energie uitwasemen. En hoe weinig vrije ruimte er tussen de koorden en strengen over is. Alsof je klem zit in het Totaal en geen kant meer uit kunt.
De draden lopen door de astrale lagen heen en behouden ook daar hun controle functie.
Vaak worden er verslavingskoorden aangekoppeld. Door een aardse ziel verslaafd te maken, vooral aan drugs, ontneem je hem zijn ziel. En dat is best handig als je een zielloos imperium wilt opbouwen.
Zie ook de koorden van angst en pijn die er in verwerkt zijn.
Veel leden van dit systeem doen aan extreme zelfverheerlijking.
Het draait allemaal om hun behoeftes, op welk niveau dan ook. Anderen moeten die behoeftes bevredigen op straffe van " harde maatregelen".
Het wordt dus hoog tijd dat de wereld van deze code wordt verlost. Maar het is erg gevaarlijk om de bedrading van deze code aan te raken. 
In de kosmos staat men op alle niveaus klaar om de draden aan te trillen. De mensheid wordt opgeroepen om dit systeem niet langer te accepteren.
Het violette licht brandt ook in op al deze koorden. Als je begrijpt hoe het werkt kan je " innerlijk" jezelf opdracht geven om de erecodes te breken. Je wilt niet langer deel nemen aan deze patronen of onderdeel zijn van zo'n familie. Je verbreekt alle banden. Met behulp van de engelen Zadkiël en Michaël. Je hult jezelf in een beschermende wit gouden laag. Zodat je onzichtbaar wordt voor " zwarte" speurneuzen. Neem jezelf voor om je niet meer om te laten kopen of te bedreigen. Sta niet meer open voor emotionele chantage.
Sta op in je eigenheid en kracht. Loop denkbeeldig de familie/codecirkel uit. Groet beleefd en neem afscheid. He is voorbij. Je bent klaar. Je sluit achter je een gouden deur.
Reinig jezelf met het licht van de violette vlam. 
Raak je hart aan en zeg" Je bent van mij".
Geef die energie door aan de wereld, via je hart en roep anderen op om hetzelfde te doen.
Om de aarde heen staat een kordon van lichtschepen. Ter bescherming van al het leven op aarde.
Een ring van engelen houdt de aarde omvat.
De vuren branden nog steeds.
We offeren de Lucifercode.
En gooien hem op het louterende vuur van onze tijd.
Vertrouwen en kracht zijn de woorden waarmee je jezelf kan ankeren in het licht. 
Laat je niet afleiden.
Stap niet naast het pad.
Loop denkbeeldig in een rechte lijn naar de ZON.
Over een pad van goud.
Niet omkijken, niet naast het pad kijken, blijf OP het pad.
Je bent vrij.

 

Ik groet jullie vanuit de Bron die Eenheid heet.

Print Friendly, PDF & Email